Veel gestelde vragen

Klik op de onderstaande onderwerpen om alle vragen te bekijken.

Tickets & reserveringen

Waar zijn de tickets te bestellen?

Tickets tot 9 personen voor Dinnershow Pandora zijn te bestellen via deze website. Ook is het mogelijk om deze tickets telefonisch te bestellen via Paylogic via: 0900 – 9000 500 (45 ct p/m)

Tickets voor groepen en arrangementen vanaf 10 personen zijn verkrijgbaar bij BOOKX op 020 675 7474 of via info@bookx.nl

Hoeveel kost een ticket voor de Dinnershow Pandora?

Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf € 78,- inclusief een 3-gangendiner, Hollands drankenassortiment en afterparty. Het is mogelijk dat u een tafel deelt met andere gasten, met uitzondering van VIP tickets of bij tickets voor de 1e rang vanaf 6 minimaal personen. Toegangsprijzen zijn exclusief reserverings- , boekings- en transactiekosten. Klik hier voor alle ticketprijzen.

Tot wanneer kan ik tickets voor Dinnershow Pandora bestellen?

Via de website kunt u tot een week voor de showdatum tickets reserveren. Klik hier om uw tickets te bestellen.

Kan ik een bepaalde tafel reserveren?

Het is helaas niet mogelijk om een tafel te reserveren. Uiteraard kunt u uw voorkeur kenbaar maken bij de reservering. Wij proberen rekening te houden met uw voorkeur.

Zijn er VIP arrangementen verkrijgbaar voor Dinnershow Pandora?

VIP arrangementen zijn verkrijgbaar vanaf € 178,- per persoon. Dit arrangement is inclusief:

  • Privé tafel
  • Beste zitplaatsen
  • Aperitief met champagne
  • Luxe drankjes met amuses tijdens ontvangst
  • 4- gangen diner inclusief onbeperkt luxe drankenassortiment
  • Show Pandora
  • Afterparty op het VIP dek
Ik wil met een groep naar Dinnershow Pandora, hoe kan ik reserveren?

Voor groepen met minder dan 10 personen kunt u tickets bestellen via deze website. Voor een groep vanaf 10 personen, kunt u contact opnemen met BOOKX via info@bookx.nl of via 020 675 74 74.

Waarom tickets personaliseren?

Rondom Dinnershow Pandora hebben we last van zwarthandel. Daardoor betalen bezoekers – vaak onbewust – veel meer voor een kaart dan de oorspronkelijke prijs. Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van doorverkoop vragen we u de gegevens van uw gehele gezelsdchap in te vullen. Deze informatie kan ook gebruikt worden om u te informeren over Dinnershow Pandora.

Hoe kan ik mijn dieetwensen doorgeven?

Het doorgeven van uw dieetwens kunt u direct doen bij het boeken van uw tickets. Het later doorgeven van dieetwensen na het boeken van uw tickets kunt u doen bij Paylogic via  0900 – 9000 500 (45cpm).

Groepen vanaf 10 personen kunnen contact opnemen met BOOKX, via 020 675 74 74 of viainfo@bookx.nl.

Wij verzoeken u vriendelijk om dit minimaal 5 dagen vóór showdatum aan ons door te geven om verwarring te voorkomen.

Zijn hier kosten aan verbonden?

Ja, hier wordt € 7,50 per persoon voor gerekend, mits deze dieetwens op medische gronden is. Het kan voorkomen dat om een doktersverklaring zal worden gevraagd.

Hoe kan ik mijn klantgegevens wijzigen?

Als u uw klantgegevens wilt wijzigen, kunt u telefonisch contact opnemen met Paylogic via 0900 – 9000 500.
Heeft u geboekt via BOOKX? Neemt u dan contact met BOOKX op via 020 – 675 74 74.

Ik heb mijn bevestiging/tickets nog niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Als u geen bevestiging heeft ontvangen, verzoeken wij u contact op te nemen met Paylogic via 0900 – 9000 500 (45cpm).

Komen er nog extra kosten bij de toegangsprijzen?

Toegangsprijzen zijn exclusief reserverings- / transactiekosten. Bij de toegangsprijs zit geen parkeerkaart inbegrepen (€ 7,50 per kaart), met uitzondering van het VIP arrangement.

Wat is het ‘Bloemenmoment’?

Een bijzonder onderdeel van Dinnershow Pandora is wel het ‘Bloemenmoment’.
Dit moment geeft u de kans om een of meerdere gasten uit uw gezelschap in het zonnetje te zetten op een originele wijze. Onder begeleiding van het combo wordt de speciale gast toegezongen met een passend nummer bij de gelegenheid en zal er een prachtig boeket worden uitgereikt.

Praktische informatie

Ik heb tickets gewonnen via de Postcode Loterij en heb hierover een vraag, waar kan ik deze stellen?

Shows van de Postcode Loterij worden georganiseerd door de Postcode Loterij zelf en zijn dus geen reguliere shows. Hierdoor komt het dus voor dat data, tijden en invulling van shows verschillen met de reguliere shows van Dinnershow Pandora. Mocht u vragen hebben omtrent deze shows, uw gewonnen tickets of dieetwensen raden wij u aan deze vragen te stellen aan de Postcode Loterij.

Wanneer vindt Dinnershow Pandora plaats?

Er zijn verschillende data beschikbaar. Klik hier voor alle showdata.

Hoe laat begint de show?

De ontvangst vindt plaats vanaf 18.30 uur in de foyer van Studio21. Vanaf 19.00 uur is de zaal geopend en kunt u plaats nemen aan tafel. De show inclusief diner begint om 19.30u uur en vanaf 23.00 uur kunt u nog nagenieten tijdens de afterparty die tot circa 00.00 uur duurt.

Hoeveel andere gasten zijn er tijdens de show aanwezig?

In Studio21 is er ruimte voor circa 900 gasten tijdens Dinnershow Pandora. Hoeveel gasten er daadwerkelijk aanwezig zijn hangt af van het aantal boekingen per show.

Kunnen er ook andere gasten aan tafel worden geplaatst?

Bij groepen tot 12 personen is het mogelijk dat u tijdens de show een tafel deelt met andere gasten. Mocht u geen tafel willen delen met andere gasten dan kunt u het VIP arrangement reserveren waarbij u verzekerd bent van een privé tafel met uw gezelschap of 1e rang tickets waarbij u vanaf 6 personen een privé tafel krijgt.

Waar vindt Dinnershow Pandora plaats?

In Studio21 op het Mediapark in Hilversum. Klik hier voor de routebeschrijving.

Waarom in Studio21?

Studio21 is de perfecte locatie voor topentertainment als de Dinnershow Pandora. Door de diverse podia staan de artiesten zo dichtbij dat u ze bijna kunt aanraken! Studio21 bevindt zich op het Mediapark en is één van de modernste studio’s van Europa. Met maar liefst 150m2 aan LED, een podium van 22 meter breed met verrijdbare passerelle, een prachtige loungebar en spectaculaire effecten maken Studio21 tot een unieke locatie. Ga naar www.studio21.nl voor meer informatie.

Is Studio21 gemakkelijk bereikbaar?

Studio21 is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. We beschikken over ruime (betaalde) parkeergelegenheid. Een routebeschrijving en informatie over parkeren vindt u hier.

Hoe kom ik aan een parkeerkaart?

Een parkeerkaart is verkrijgbaar op de avond zelf bij de gastvrouwen voor €7,50. Bij een VIP-arrangement zit een parkeerkaart al inbegrepen.

Is groepsvervoer naar de show mogelijk?

Graag verzorgen wij het vervoer voor groepen van elk gewenste bestemming naar Studio21 en weer terug. Voor meer informatie over het busvervoer, kunt u contact opnemen met info@Studio21.nl

Kunnen we een parkeerplaats reserveren voor een bus?

U kunt geen parkeerplaats reserveren voor een bus. Bussen kunnen geparkeerd worden op de speciale busparkeerplaats op het Mediapark.

Kinderen & mindervaliden

Is er een speciaal kindermenu?

Ja, er is een kindermenu. Wij verzoeken u om dit bij de reservering aan te geven.
Er worden geen speciale prijzen gerekend voor een kindermenu.
Voorgerecht: tomatensoep
Tussengerecht (alleen bij 4-gangen): meloen met ham
Hoofdgerecht: kipschnitzel met friet en appelmoes
Dessert: keuze uit diverse ijsjes op een stokje

 

 

Is Dinnershow Pandora ook geschikt voor kinderen?

Dinnershow Pandora is geschikt voor jong en oud, echter adviseren wij om de Dinnershow te bezoeken met kinderen vanaf 8 jaar. Pandora biedt een avondvullend programma. Houdt u er rekening mee dat u tijdens de show niet kunt rondlopen door de zaal. De show is naar verwachting rond 23.00 uur afgelopen.

Ik ben mindervalide, kan ik dan toch naar Dinnershow Pandora komen?

Uiteraard is het mogelijk om als mindervalide naar Dinnershow Pandora te komen. Wij hebben rolstoelplaatsen op de VIP rang, 1e, 2e en 3e rang. Wij verzoeken u bij de reservering aan te geven dat u met een rolstoel komt, zodat wij hier rekening mee kunnen houden bij het placeren.

Is er een invalidenparkeerplaats?

Er is een invalidenparkeerplaats op parkeerdek A. Dit zijn overigens geen gratis parkeerplaatsen.

Regels

Is er een dresscode?

De dresscode is feestelijk.

Als ik te laat kom, mag ik dan nog naar binnen?

Ja, dat is geen probleem. Onze gastvrouwen zullen u op een geschikt moment placeren. Helaas is het niet mogelijk om gerechten die vóór uw binnenkomst al zijn geserveerd, alsnog op te dienen.

Mag ik fotograferen tijdens de show?

U mag een huis-tuin- en keukencamera meenemen. Hiermee worden niet-professionele camera’s en camera’s zonder verwisselbare lenzen bedoeld. We willen u er ook graag op attenderen dat het meebrengen van een camera op eigen risico is en dat wanneer fotograferen wordt toegestaan, dit altijd zonder flits is.

Mag ik roken tijdens de show?

Nee, vanaf 1 juli 2008 is het in Nederland bij wet verboden om in openbare horecagelegenheden te roken. Uiteraard kunt/mag u tussen de showblokken door buiten roken.

Overige vragen

Hoe kan ik op de hoogte blijven van Dinnershow Pandora?

U kunt zich onderaan deze pagina aanmelden voor de nieuwsbrief zodat wij u op de hoogte kunnen houden van laatste nieuws.

Mijn vraag staat niet in deze lijst met veelgestelde vragen, wat nu?

U kunt contact opnemen via het contactformulier op onze website. Tevens kunt u telefonisch contact opnemen met BOOKX via 020 675 74 74 of een mail sturen naar info@bookx.nl.

Abonneren

Blijf op de hoogte van alle Studio21 evenementen en (live) programma’s: