Menu Meesterkok Rudolph van Veen

Ook het komende jaar zal  Meesterkok Rudolph van Veen Dinnershow Pandora voorzien van smakelijke gerechten. In maart zullen wij in samenwerking met Rudolph een heerlijk vernieuwd Lente menu tijdens de show serveren. Binnenkort zullen wij het nieuwe menu op deze pagina online zetten.

”Dinnershow Pandora is een heerlijk avondje uit waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Wat is er nou fijner dan in goed gezelschap ontspannen aan te schuiven aan een feestelijk gedekte tafel. Terwijl je de hele avond wordt verrast en vermaakt door een wervelende show en intussen ook nog eens lekker eet en drinkt!

Speciaal voor deze gelegenheid stel ik een mooi 3- en 4-gangen menu samen waarin ik vooral probeer rekening te houden met smaken waar vrijwel iedereen van houdt. Geen moeilijk geknutsel, maar gewoon lekker met smaak gekookt. Herkenbare gerechten met hier en daar een vleugje avontuur, want je bent wel uit!”

Eet smakelijk, Rudolph van Veen

Proef het menu en bestel hier je tickets

Koop tickets

Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3- of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty!

Abonneren

Blijf op de hoogte van alle Studio21 evenementen en (live) programma’s: