Dinnershow 21 on Air

Nog heel even.. en Dinnershow 21 On Air stopt! Geniet nog tot eind juni van deze sensationele show in Studio21 te Hilversum. Een complete avond uit, inclusief show, heerlijk 3- of 4-gangendiner én een feestelijke afterparty. Alle drankjes zijn inbegrepen!

De Dinnershow 21 On Air is een sensationele show met een heerlijk diner en drankjes. Een complete avond uit in Studio21 in Hilversum! Deze feel good show brengt u de bekendste iconen van televisie, muziek en film áller tijden. Beleef een fantastische avond vol herkenbare momenten!

21 On Air

In navolging van de succesvolle dinnershows 'Novomundo' en 'DreamsLive' brengt RTL Live Entertainment de 'Dinnershow 21 On Air'. Terwijl u geniet van een verrassend diner, vergezeld van luxe drankjes, nemen wij u mee op reis door de tijd. Spraakmakende en tijdgeest bepalende onderdelen uit de televisiegeschiedenis komen voorbij. Herkenbare televisieprogramma's van toen en nu worden gepresenteerd in een bijzondere setting, waarbij continu wordt geschakeld tussen televisiefragmenten en een dynamische live show waarbij de meer dan 40 zangers, dansers en muzikanten op het podium u meenemen in deze spectaculaire 'trip down memory lane'.

 De vaste cast bestaat uit Dewi (bekend van o.a. Idols), Erica Yong, Sanne de Winter, Jorginho Paunussa, Ruud van Overdijk en Robbert Besselaar. Naast deze zangtalenten maken het Holland Show Ballet, een zeskoppige hiphopformatie en een heuse live band onder leiding van Ron van der Tak de show compleet.

Studio21

Speciaal voor deze nieuwe show heeft Studio21 een intensieve verbouwing ondergaan. De locatie is uitgerust met de laatste technologische hoogstandjes zoals geavanceerde LEDschermen met een totale oppervlakte van 150 m2.

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via www.seetickets.nl of 0900 1353 (45cpm) en voor groepen (vanaf 10 personen) via info@bookx.nl of 020 675 74 74.