Groepen

De Dinnershow is uitgegroeid tot dé succesformule voor een feestelijk bedrijfsevenement. Dinnershow Pandora biedt de beste gelegenheid om samen met uw medewerkers of relaties een perfecte avond te beleven. Ook voor familie en vrienden is de Dinnershow de ideale, complete avond uit!

Op deze website, via de TICKETS button, kunt u reserveren tot maximaal 10 personen. Voor grotere groepen of arrangementen kunt u contact opnemen met BOOKX via onderstaande button of bel
020 6 75 74 74.

Voor groepen vanaf 10 personen kunnen wij speciaal voor u een op maat gemaakt arrangement samenstellen. Zo kunnen uw gasten de gehele avond worden begeleid door een persoonlijke gastvrouw. Voorafgaand aan de show kunt u uw gasten in een speciaal voor u gereserveerde ruimte ontvangen voor een welkomstwoord, presentatie of receptie. Een hapje en een drankje ontbreken tijdens deze voorontvangst natuurlijk niet.

Tijdens het show- en entertainmentprogramma serveren wij een 3- of 4-gangendiner en dranken uit Hollands assortiment desgewenst met een luxe wijnarrangement. Na de show zijn u en uw gasten van harte uitgenodigd voor de afterparty, inclusief dranken.

Bekijk onze arrangementen op de website van BOOKX of vraag een offerte aan voor een aan uw wensen afgestemd arrangement via onderstaande button.

Reserveer uw groepstickets nu!

* Deze link brengt je naar de website van BOOKX

Bedrijfsuitje

Zoekt u een verrassend en origineel bedrijfsuitje in de buurt van Hilversum? De sensationele Dinnershow Pandora biedt uitkomst. Bekijk het aanbod aan groepsarrangementen voor een leuk bedrijfsuitje in Nederlands bekendste mediastad Hilversum. Omringd door topentertainment en een voortreffelijk diner, beleeft u een fantastische avond met collega’s. Ervaar de onvergetelijke smaakbeleving van onze chefs, proef het wijnarrangement dat we speciaal voor u hebben samengesteld en geniet van een spectaculaire avond uit, vol amusement.

Na dit bijzondere bedrijfsuitje kunt u overnachten in een hotel in de buurt. Geen zin om te overnachten? Binnen een half uur rijdt u van Amsterdam naar Hilversum! Een bedrijfsuitje in de buurt van Amsterdam vindt u dus bij de Dinnershow Pandora in Hilversum, de ideale afstand voor een personeelsuitje om nooit te vergeten!

Geniet met uw hele bedrijf van het veelzijdige programma dat de Dinnershow Pandora u te bieden heeft. Of u nu veel of weinig personeel heeft, voor elke groepssamenstelling hebben wij de juiste tafelschikking.

Voor groepstickets (vanaf 10 personen) voor dit originele bedrijfsuitje kunt u contact opnemen met BOOKX via bovenstaande button!

Abonneren

Blijf op de hoogte van alle Studio21 evenementen en (live) programma’s: