GEVULDE AVOCADO MET GEGRILDE KIPFILET, TOMAAT, SOJA BOONTJES EN RODE PAPRIKA MOUSSELINE

ingrediënten voor 4 personen

  • 4 avocado’s
  • 4 kipfilets/hoenderfilets
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 Romatomaten
  • Zwarte olijven
  • 2 paprika’s
  • Olijfolie
  • Diverse soorten cress
  • Sojaboontjes (gekookt en gedopt)
  • Dragon (gesneden)
  • 2 theelepels crème fraîche

BEREIDINGSWIJZE

Halveer de avocado’s, verwijder de pit en haal het vruchtvlees eruit. Snijd deze in blokjes van 1 cm. Wrijf de kipfilets in met olijfolie en grill zodat er een mooi motief opkomt. Gaar de kipfilets nog na in een oven van 120 graden (de kipfilets kunnen zowel koud als warm bij dit gerecht geserveerd worden). Halveer de tomaat, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Maak nu een salade van de avocado, tomaat, soja boontjes, dragon en olijven. Breng de salade op smaak met peper en zout. Pof de hele paprika in een oven op 180 graden in 20 min. Verwijder het vel en de zaadjes. Maak nu een mousseline in de blender van de paprika en een scheutje olijfolie.

Serveren: Dresseer de salade in een vorm. Verwijder de vorm en leg de kipfilet op de salade. Garneren met de diverse soorten cress, crème fraîche en paprikamousseline.

Eet smakelijk!

Cursus tafeldekken

Koop tickets

Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3- of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty!

Abonneren

Blijf op de hoogte van alle RTL evenementen en (live) programma’s: