BURRATA MET ITALIAANSE TOMATEN EN TAGGIASCHE OLIJVEN

Ingrediënten 4 personen:

  • 1 bol buffel mozzarella
  • Burrata à 350 gram
  • 120 gram pomodori tomaat
  • 120 gram kumato tomaat
  • 50 gram gele cherry tomaatjes
  • 50 gram honingcherry
  • Trostomaat
  • 60 gram taggiasche olijven
  • 2 takjes verse basilicum
  • 8 eetlepels extra vergine olijfolie
  • Zwarte peper uit de molen
  • Snufje zout

 

Bereidingswijzen:

Was alle tomaten per soort. Halveer de cherrytomaatjes, snijd de pomodori tomaten in 6 partjes evenals de kumato tomaat. Meng alle tomaatsoorten voorzichtig door elkaar en leg deze verdeeld in 4 diepe borden. Verdeel de taggiasche olijven over de borden. Snijd de burrata in 8 punten. 2 punten per bord dresseren. Besprenkel de borden met olijfolie, peper en zout. Basilicum plukken en de blaadjes kleurrijk verdelen over de 4 borden.

Eet smakelijk!

Cursus tafeldekken

Koop tickets

Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3- of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty!

Abonneren

Blijf op de hoogte van alle RTL evenementen en (live) programma’s: